Pod vlivem léků v parku

Pod vlivem léků v parku

Anotace:

Kočárky před sebou strká pár biomatek

je sobota jaro - už včera ustal zmatek

spatříme hloučky třicátníků mamánků

rodiny chybí zcela - grós pro selanku

 

Být dnes singl je prý pro mladé výhodnější

mnohý má úžer tak neprosí o chléb vezdejší

singl si nese jen díl svého úvěru

potud má jeden ve druhého důvěru

 

Na hrbu těžké jho dvouciferné inflace

pro množství úvěrů přechod z práce do práce

Spoření do slamníku nemá však význam

životní úspory totiž pozře tryzna!

Autor kudlankaW, 13.04.2024
Přečteno 57x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, IronDodo, kozorožka, Marten, Paulín, zase já, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) pěkný

13.04.2024 18:26:46 | lonewolf

Jen reálná sociokulturní sonda generace Z

13.04.2024 18:46:13 | kudlankaW

Každý má své smutky, já byla s kočkou a zdravím.

13.04.2024 18:20:51 | mkinka

Ahojky užij neděli

13.04.2024 18:46:32 | kudlankaW

Díky

13.04.2024 18:47:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí