Zklamání

Zklamání

Zklamání je děsivý 

srdce při tom puká 

vlasy více šedivý

a večery jsou muka.

 

Déšť je jako boží pláč 

bouřka je jako nenávist

připadám si jako hráč 

co o výhru obral hvizd.

 

Už není to co bývalo 

srdce se zjizev zahojí 

a to o čem se snívalo

jen občas v jizvě zabolí.

Autor Ďábel sám, 15.04.2024
Přečteno 59x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, Psavec, Marten, Chane, Marťas9, Luko tulák, CULIKATÁ, Marry31, Žluťák, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zklamání, co v jizvách tepe,
kdy dny jsou jako barvoslepé,
žije člověk odevzdaně.
Cesty ze smutku jsou zamotané.

Hezká, Ďáble.

15.04.2024 21:14:22 | martinaV

Děkuji, krásně řečeno

16.04.2024 08:42:22 | Ďábel sám

:-(

15.04.2024 09:47:53 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí