Ranní výjezd

Ranní výjezd

Špatně se to vysvětluje, 

když člověk nemůže usnout, 

protože zítra ráno, 

pojede do města na jízdním kole. 

 

Jenže mně se to přihodilo, 

takže se nemůžu tvářit netečně, 

zrovna včera v noci, 

teď už mám to ráno za sebou. 

 

Vyletěla jsme z postele, 

jako kus trhaviny, 

ani zdaleka né vyspaná,

jen ať si hoví někdo jiný. 

 

Cestou mi mrzly nohy, ruce,

párkrát jsem musela zastavit,

náladu mi nahodilo,

mačkání zobáčku převodovky.

 

Při parkování moje nohy

tak trochu náhle ztěžkly, 

zamkla jsem to do řetězu, 

kdy zas bude takhle hezky?

Autor girasole, 15.04.2024
Přečteno 53x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, jort1, Pacik, Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba dneska...

16.04.2024 09:49:27 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí