Zločinci lásky

Zločinci lásky

Anotace: Já zapomněl na smrt a čas, pro tvé tělo, ten souhrn krás, do hlubin mě stáhnul chtíč, vzplálo všechno, zbylo nic, jen ty, já a nic....

 

Já zapomněl

Na smrt a čas

Pro tvé tělo

Ten souhrn krás

 

Do hlubin mě stáhnul chtíč

Vzplálo všechno, zbylo nic

Jen ty, já a nic

 

Přesně tak to mělo být

Bez dravý lásky já nemohl žít

Ani odejít

 

Nevím, až kam se to mohlo stupňovat

Brali jsme hodně, začali halucinovat

A někdo musel

Fízly zavolat

 

Kvílení majáku

Pistole a zápěstí cvaknou do zámků

 

Byla jsi všechno, jsi má ztráta ztrát

Zkouším první kroky, pod dohledem

Zkouším mít se rád

 

Kvílení majáků

Pistole a krev co stéká ze tvých ňader

Ze tvých rtů

 

(Hanuš Šparlinek, únor 2024)

 

Autor Hanuš, 16.04.2024
Přečteno 35x
Tipy 5
Poslední tipující: Marry31, Paulín, Kan, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí