Famózní onuce

Famózní onuce

Opři se o mě, vynecháme slova
Máš to v sobě, chci milovat tě znova
Potom sprcha, na ten ručník mi nesahej
Seš pěkná mrcha, mám tě rád, ale teď už padej

Panák na tři prsty, čumím do prázdna
Mám v sobě ty vrstvy, bejval jsem oáza
Teď jenom písek a strach se otevřít
Nejsem smutnej, jenom nemám odvahu do rukou vzít si břit

Co mě tu drží, jen nějaký tušení
Další panák chutná skvěle
Budu psát knihy z kterých bude mrazení
Půjde to samo,kochám se perem

Tu noc jsem napsal mraky slov
Po jejich přečtení jsem se pousmál
Vesmír počká, a já si dám pohov
Je už fakt málo toho, čeho bych se bál
Autor Nezvaný a nevkusný, 25.04.2024
Přečteno 53x
Tipy 6
Poslední tipující: J's .., Marten, Psavec, cappuccinogirl, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...onuce, ale hlavně že famózní...;-)dneska jsou lidi už tak povrchní, že nejde o to jak jseš dobrej, ale jak to dobře vypadá...

25.04.2024 15:23:14 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí