Srdce osvobozeno

Srdce osvobozeno

Anotace: ...

Osvobodil jsi se ze svého otroctví,

nová cesta se před Tebou otevírá

Tvůj život se teď naruby obrací,

ve svých snech vysoko bez obav letíš

 

Jsi svobodný jako pták,

Tvá křídla stíny nad krajinou šíří

Svobodně Tvůj hlas zní,

z temnoty do světla Tě vede, tam, kde světlo září

 

Melodie do hloubi Tvého srdce proniká,

Tvá duše se v ní zrcadlí jako jasná rána

Nic Tě na Tvé cestě za štěstím nezastaví,

všechny překážky snadno překonáš

 

Konečně jsi se z jejich pout vymanil,

teď můžeš životem volně plout

Tvá síla a odvaha jako ohnivá pochodeň vzplanula,

Tvou novou cestu osvětluje

 

Neustále Tě citově vydírala,

lásku Tvou si vynucovala

Do vězení citů se už nepustíš znovu,

volné je Tvé srdce a beze strachu o lásku bojuje

Autor Misha, 25.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, premek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí