Zatracená ženská

Zatracená ženská

Anotace: Určitě jste někdy potkali a odmítli.

Zatracená ženská

 

S drahou kabelkou na ulici stála

s výrazem nadřazenosti kouřila

Dokonalé tělo větrem odhaleno

všechnu krásu znásobilo

 

S drahými šatičky vyzývala

- by krásou obelhala.

 

Za peníze cokoli udělala

zaprodaná, prokletá děvka.  

 

Autor Krahujec, 29.04.2024
Přečteno 41x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí