Synonymum

Synonymum

Milovat a milovat jsou dvě různá slova,
bohužel, v dnešní době, pouze synonyma.

Nic víc než temný myšlení, iluze...tohle nedopadne dobře.
Mysl varuje, ale srdce silně bojuje .
Temno a zlo vystřídá duha, potom jsou v hajzlu oba.
Prázdno a růžová budoucnost.
Už je to nějaká doba, co tohle beru jako falešný slova.

Jen pamatuj ze tohle pohltí nás oba.
Autor Aduli, 30.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Cizinec v cizí zemi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí