Fabrikant

Fabrikant

Takže zase, payo vítej.

Krysí závod.

Končí zkušebka!

 

 

Čtvrtý měsíc, prsty už padají.

Společně s víčky, tak oči zavřený.

Pod tihou zarážky, kosti mi praskají.

Není nic horšího, než usínat po noční.

 

Tak trochu nezvykem, vezmu to vážně.

Se všemi vycházím, jen vedení vázne.

Provizorní opravy, stroje drží krasně.

To se to pak udržuje, olejové lázně.

 

Vlastně celá fabrika, jen časovaná bomba.

Všechno se furt sere, tak volá se údržba.

 

Já si vlastně nestěžuju, jen přijde mi to vtipný.

Miliardy v zisku, stejně se furt šetří.

Do kapes těm nahoře, tak klidně ať to shoří.

To je zvláštní přístup, hlavně ať to běží.

Všechno se to proklemuje, když to v silách není.

 

Údržba bez nářadí, prý že stejně zmizí.

Narostou tomu nožičky a domů to už běží.

Tak moc nechápu k čemu, na vrátnici sedí...

Jenom zmáčkne tlačítko a zbytek směny prospí.

 

Prostě krysí závod, jako všude jinde.

Rozloučil se se zkušebkou, tak teď tu Páya zhnije.

 

 

Autor NPPPP, 30.04.2024
Přečteno 39x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Alala, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí