Usebrání nad řekou

Usebrání nad řekou

Anotace:

Po nábřeží prošlo hned několik suit

v neoprenu na kole šlapal druid

vyhlížel jako severský válečník

vlasy na temeni pohled všetečný

 

většina lidí nosí tetování

nejenom mužů ale i dívek a paní 

stárnu nechci rozumět všem novotám

zbývá mi ještě kaliko a prostota

 

Autor kudlankaW, 02.05.2024
Přečteno 50x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, kozorožka, Sonador, IronDodo, Žluťák, Psavec, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí