Pozitivní nádech

Pozitivní nádech

Asi začíná se blýskat na lepší časy,
a to ani nemusím hladit tvé vlasy.
Zapomínám, už mi tolik nechybíš,
stále mě to ale mrzí, víš?

Našel jsem si jiné zájmy,
abych nemusel myslet na prsaté dámy.
Teď pomáhám cizincům učit se naši mateřštinu,
to jest dává mi pozitivní vidinu.

Vidět je se zlepšovat, to srdce zahřeje,
má duše již se lehce směje.
Snad pocítím vzestupnou tendenci,
a zas nepropadnu do tmy křičíc: ,,Kde jsi?"
Autor kovi, 04.05.2024
Přečteno 54x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí