Jak si vadím

Jak si vadím

Vlastně celkově nesnáším, 

že přemýšlím v jedničkách a nulách, 

a jakou důležitost přičítám zbytečnostem. 

 

Nesnáším jak jsem se změnila, 

že si nepamatuju, jaká jsem předtím byla, 

a že mě ovlivnilo tolik malicherností. 

 

Nesnáším že se mi líbí ošklivé věci, 

jen kvůli emocím které z nich mám, 

a že chci být v očích ostatních dobrá. 

 

Nesnáším svou neschopnost mluvit, 

hlavně když jde o věci na kterých záleží, 

a že toho plno namluvím a málo dělám. 

 

Nesnáším že sním o zázracích, 

a že když se stanou, tak si to vyčítám, 

že umím milovat ale pořád nechápu proč a jak. 

 

Nesnáším jak se vztahuju k lidem, 

a že pro mě jejich gesta znamenají tak mnoho, 

že se mi bortí svět když nejsem milována. 

Autor girasole, 09.05.2024
Přečteno 54x
Tipy 16
Poslední tipující: Chane, IronDodo, Tomcat, cappuccinogirl, Kan, Psavec, Marten, Anfádis, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je mi blízké...

10.05.2024 09:55:35 | Chane

...vadí mi na sobě, že ti rozumím...;-)jinak snáším hodně...

09.05.2024 14:06:27 | Marten

sloky jsou trochu univerzální jako z horoskopů: vyděláte, ale také utratíte. Básnička ale rozhodně prázdná není, stojí za to vnímat co verše říkají, originálněji obsažná je 3. sloka.

09.05.2024 13:31:21 | Ezop

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí