Doutník

Doutník

Anotace: Z večerní relaxace

Poklidné tóny jazzu

se předhání s dýmem,

kdo bude pomalejší.

 

Krůpěj bourbonu

ulpěla v koutku úst

tak chladná, až příjemně hřeje

 

Nedočkavě čeká na polibek od kouře

něžně se vinoucího k vousu

a prchajícího kamsi v dál

 

Opodál, nejde slyšet,

tiše šeptá Mohelka

příběhy své dlouhé životní cesty

 

Slunko se zahryzlo do obzoru

a zardělo se tak

jako konec toho doutníku

 

Špičky prstů již škrábe

tabák rozžhavený

a ve sklence zůstal jen sluneční svit

Autor Oxík, 11.05.2024
Přečteno 49x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, kudlankaW, Frr, Chane, IronDodo, Matahaja, Žluťák, Vivien, cappuccinogirl, zase já
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó, džezová nostalgie, jak píše Viv, chutné a staromládenecky půvabné.

12.05.2024 00:12:00 | Matahaja

Takový chutný požitek. Má to atmosféru.

11.05.2024 22:04:35 | Vivien

tuhle chvilku sis skvěle vychutnal:-)*

11.05.2024 20:35:18 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí