"ver čomu chceš"

"ver čomu chceš"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Tni74ocFxtQ


takto vyzerá koniec slova
"navždy"

takto nejako to cítiť
keď vyslovené písmená
pomaly
a priamo do očí
"nikdy ti nebudem klamať"
sa zapíšu kdesi tam do análov

premárnený čas
povedal by som si teraz
ale kurva v tom momente
a v tú chvíľu
som mal pocit
že je to fakt navždy
a že nikdy mi nebudeš klamať
a že som to najlepšie
čo si stretla
pretože si fakt dobrá herečka zlatko
angelina sa môže schovať

keby mi môj príbeh
niekto rozprával
povedal by som mu 
že je fakt hlúpy
že to všetko znášal

raz mi plakal na ramene kamarát
po ťažkom rozchode
po piatich pivách
a desiatich poldecákoch vodky
a povedal mi

"boli to tu
na ľavej strane

poznáš to "

vtedy som to ešte nevedel

ale
poznám to

bolí to tu

na 
ľavej
strane


.

Autor maliska, 16.05.2024
Přečteno 59x
Tipy 20
Poslední tipující: martinaV, Ondra, enigman, kudlankaW, IronDodo, jort1, Tomcat, Sonador, Protos1182, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím ale čas jsem nikdy nepromarnil a rozcházím se lehce...prostě vykročím...

27.05.2024 12:48:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí