Hledám... ...svobodu

Hledám... ...svobodu

Anotace: Každý někdy něco hledá.

Hledám... ...svobodu

Hledám světlo
v temnotě,
malou díru
ve plotě,
úzkou cestu
k úniku,
jak hlavičky
špendlíku.

Hledám kliku
od dveří,
proč nikdo mi
nevěří,
ztratila se
velmi dávno,
dřív, než by se
možná zdálo.

Hledám klíč
a hledám práh,
já z těch dveří
nemám strach!

Chci opustit
tenhle svět,
svobodně se
rozletět.

Hledám peří
z křídel holých,
kdepak leží?
Hledám v polích.

Až to peří posbírám,
na křídla ho zpátky dám,
pak roztáhnu perutě,
jak v rybníce labutě
a ze dveří vyletím,
ke svobodě doletím!

Autor E., 23.04.2007
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:,)

23.04.2007 16:44:00 | E.

Výtečná, dobře zpracovaná je vidět, že máš talent.

23.04.2007 16:39:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí