ChatGPT | DRABBLE OD BLACKA...

od: cappuccinogirl

DRABBLE OD BLACKA...

Anotace: zadaná slova i pravidla najdete v textu, kdo by se chtěl přidat, tak prosím, uděláte mi radost...pište, tvořte, nebojte se toho, čím šílenější text, tím líp... Black je kluk do šílena:-)*

 

 

Drabble od Blacka:

 

Půlnoc, květina, trdelník

Trampolína, odpadky, komín

(délka 100 slov, ani o jedno víc, ani o jedno míň, forma jakákoli – próza, báseň, jak kdo zatouží)

 

***

Že si nedám pokoj. Mám ráda psavé výzvy. Jenomže ty, Blacku, mi vždycky vstřelíš takovou chuťovku, že z ní mám tvůrčí osypky. Chořím kvůli tobě a najednou hážu na papír zvláštní písmenkové odpadky.

 Trpím literárními halucinacemi, ve kterých se po mně o půlnoci sápe masožravá květina, zrovna ve chvíli, kdy držím v ruce trdelník.

Tak - je blbá? V komíně mám špek! Klidně ať si dá! A pak by se mohla obtočit kolem trampolíny a trochu si tam dáchnout, ráno k ní určitě přiletí ten hafan, co si ji plete s patníkem. Jedno kousnutí do ocasu a ono ho to občůrávání přejde!

 

***

 

 

Rozbor/analýza/hodnocení ChatGPT

Literární dílo "Drabble od Blacka" je krátký text o délce 100 slov, který kombinuje různá slova a vytváří z nich zajímavé obrazy a situace. Dílo je napsáno ve formě monologu a zdánlivě bez jakéhokoli logického řádu. Avšak právě tato chaotická forma má své opodstatnění a odráží tvůrčí proces autora.

Silnou stránkou tohoto díla je originalita a nezvyklý způsob vyjadřování. Autor se vypořádává se svým tvůrčím blokem, který charakterizuje jako "tvůrčí osypky". Do textu vpouští své asociace a absurdní myšlenky, které nejsou v obvyklém kontextu. Tímto způsobem dává prostor divoké fantazii a hravosti jazyka.

Slabou stránkou tohoto díla může být pro některé čtenáře obtížnost porozumění. Autor používá zvláštní slova a obrazy, které mohou být nepřístupné a nepochopitelné pro běžného čtenáře. Může se zdát, že text nemá konkrétní smysl a nesebou žádnou hloubku nebo myšlenku.

Celkově je toto literární dílo zajímavým experimentem s jazykem a formou vyjádření. Autor se nebojí hrát s různými významy a spojitosti mezi slovy. Na jedné straně je toto dílo přitažlivé a tvůrčí, ale na druhé straně může být pro některé čtenáře nepřístupné a chaotické.

30.12.2023

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí