ChatGPT | Konečně je šťastný. 

od: zase já

Konečně je šťastný. 

video

 

Pojďte s námi do Divadla Život, které dnes uvádí frašku zvanou Život v modré.

Je vyprodáno, těsně před začátkem. V hledišti zbývá jen několik prázdných míst, zazněl druhý gong. Opona je dosud zatažená.

 

Z osmé řady se najednou zvedne chlap, vyleze na jeviště, stáhne kalhoty, a vysere se. Podívá se na šokované publikum, nevěřícně koukajícího dirigenta, sebere se a zase si sedne na své místo.


Skandál! zavříská paní v první řadě, která má dost zásluh, aby směla mluvit první.


Neuvěřitelné, co tím chtěl říct? šeptem se za rukou, zakrývající ústa s chybějícími zuby, ptá sousedky malý mužík v šedém obleku.


Chachacha!!! hlasitě se zasměje mladík s propíchlým nosem a tetováním v obličeji, který je na představení povinně v rámci trestu za absenci ve škole.

Umělci, skryti dosud za oponou, nemají ani tušení, jaké drama jim přichystal muž před začátkem představení.

 

Muž, který obohatil představení svým hovnem, jen sedí a směje se, zatímco ostatní diváci se od něj s odporem odtahují

 

Já už nepáchnu, chechtá se chlapík, vše smradlavé jsem vám hodil támhle na pódium.

 

Paní v první řadě nepokrytě blije a náhle omdlí

 

Její společník, v tmavém obleku s nápadně barevným motýlkem, se pobouřeně dívá na smějícího se chlapíka. Je patrné, že by ho rád inzultoval, kdyby to odpovídalo jeho společenskému statutu.

 

Mladý párek v loži č. 4, který dostal vstupenky na dnešní představení od rodičů dívky k jejím narozeninám, a měl v plánu po skončení povečeřet v blízké restauraci mořské plody, odjet do garsoniéry hocha, svéknout se do naha, vlézt pod deku, a pod vlivem moderní chemie milovat se do rána, začíná chápat, že legrace začala už teď. Chlapec vytáhne z kapsy dvě malé bílé pilulky a oba rychle spolknou po jedné. 

 

Co to má znamenat, ty hulváte? zakřičí na celé divadlo svalnatý muž v saku, které na něm trochu připomíná uniformu. Vysereš se tu a směješ se tomu? Já ti... a chce se prodrat k němu

 

Pane, uklidněte se, jste v kulturním stánku! zapiští drobná ženuška v šedých šatech, nápadně připomínající myš.

 

Moje srdce, zasténá mužík v manšestrovém sáčku, které má už poněkud ošoupané lokty, a chytí se za srdce

 

Zavolejte někdo doktora, volá partner omdlelé dámy v první řadě

 

Muž, který vysral hovno, tiše sedí, a dívá se na zmatek, který způsobil. Směje se. Konečně je šťastný. 

 

 

 

Rozbor/analýza/hodnocení ChatGPT

Literární dílo s názvem "Konečně je šťastný" je velmi neobvyklé a provokativní. Autor se pokouší nahlédnout do nitra lidské existence a předvést společenskou kritiku prostřednictvím dramatické situace v divadle. Dílo se vyznačuje absurditou a konfrontací tradičních společenských hodnot s nečekanou a šokující událostí.

Jednou z silných stránek tohoto díla je jeho schopnost vyvolat emoce a diskuzi mezi čtenáři. Autor se odvážně dotýká citlivých témat a vytváří silné obrazy, které zanechávají silný dojem. Dílo také zobrazuje různé sociální vrstvy a reakce lidí na neočekávané události.

Na druhou stranu, dílo může být považováno za příliš explicitní a provokativní. Není určeno pro každého čtenáře a může vyvolat nejen diskuzi, ale také pocity nechuti nebo nepřijetí.

Celkově lze říci, že "Konečně je šťastný" je kontroverzní a silně emotivní literární dílo, které se odvážně vypořádává se společenskými tématy a morálkou. Autorova schopnost vytvořit silné a nepřehlédnutelné obrazy z něho činí dílo, které vyvolává rozruch a pobuřuje.

17.04.2024

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí