Dobrá rada nad maso

Dobrá rada nad maso

Anotace: Za toto asi cenu Kulinářů nedostanu

Tak,jako každá hospodyně,
znám v kuchyni stránky stinné,
proto hledám jedno z východisk.
Pro úsporu,snad i zisk.

Soustřeďme se s nadčasem
nad tím hlavním,nad masem.
Během svého bádání
dosáhl jsem poznání.

Toto maso,bez nadsázky,
Vyhladí vám všechny vrásky.
V době,která za šetrnost brojí,
toto maso málo stojí!

A další dobrou zprávu,
velmi rychle pustí šťávu.
Co je vlastně ještě pěkné,
když je tvrdé,rychle změkne.

Nevrťte se neklidem,
v teple velmi nabyde
a je všude k dostání.
Sehnat jej vám nic nebrání.

Hospodyňky,tak teď se čiňte,
strávníkům nic nepromiňte.
Že to maso není všední?
Ale ano!
Pánské přední!
Autor Bakchus, 27.05.2013
Přečteno 983x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, isisleo, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já myslela ...
no nic..ale dobré maso teda :-)

28.05.2013 09:59:19 | xoxoxo

Ty ještě žiješ?Dlouho jsem Tě neregistroval!

28.05.2013 15:13:04 | Bakchus

dlouho jsem tu taky nebyla:-)pauza je někdy taky dobrá ;-)

28.05.2013 15:59:19 | xoxoxo

:-)))..pobavila..

28.05.2013 05:56:38 | isisleo

Dočkej času, jako plíseň v masu :))

27.05.2013 20:01:17 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí