Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

V objetí krve Publikoval(a): zael | Romány » Fantasy

Ahoj, vítám tě tu mezi fantasty :-)
Rozjezd příběhu mi přijde zajímavý, určitě si přečtu pokračování. Prolínání reálného a fantaskního světa mám rád, takže ses mi dokonce trefil do noty. Chvílemi jsem však ztrácel pozornost ve spletitosti vztahů a historie (třeba sem tam něco dovysvětlit), sice jsem vše pochopil, tak, jak jsi to zamýšlel, ale pokračování mi, věřím, ještě mnohé vysvětlí.
Přesto si dovolím poukázat na "nedotaženosti", snad se nebudeš zlobit, hrubý nedostatek mnoha čárek ve větách pominu :-)

-Postava byla zahalena do dlouhého černého pláště s tmavě rudým lemováním s malou, ale důmyslně vymyšlenou kápí.

Pokud je kápě důmyslně vymyšlená, měl bys to také vysvětlit, jinak je tam to o důmyslnosti poněkud navíc. Podobných věcí je tam více, takže toto uvádím jako příklad. Napadá mě, že sis dílko po napsání po sobě sice přečetl, ale nenechal jej, takříkajíc, "odležet", což může trvat týden, nebo také měsíce. Během té doby, když si jej sem tam znovu průběžně přečteš, spoustu těchto "nedotažeností", zbytečných překlepů a oněch zmíněných čárek, sám objevíš.
Také ti doporučím, pokud chceš, aby si text přečetlo a ohodnotilo více lidí, pokračovat kratšími úseky, neboť plachty se za počítačem nikomu nechce číst, takže to jenom odkliknou a jedou dál.
Co říci závěrem? Těším se na další část a přeji hodně inspirace :-)

24.01.2014 14:24:21 | Firrenreagovat

V objetí krve Publikoval(a): zael | Romány » Fantasy

Tak jednak tu vítej a druhak..hm,klobouk dolů ..parádně vystavěnej příběh,má to temnou atmosféru,čte se to dobře i dějově to má šmrnc ..dá se říct že pokud udržíš čtivost ,napětí i zápletku s tajemnou atmosférou,bude to poutavé alspoň pro mě,tohle je přesně styl psani co mám ráda, na trhu je hodně knížek ale taky hodně braku takže v tomto žánru je těžký překvapit s něčím origoš..ale jak říkám ale jen za sebe ..tohle je dost dobře napsané..ale uvidím dál tohle je teprve rozjezd ..těším se na dalši na tohle si čas udělám ;)
,

23.01.2014 17:38:03 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí