Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

JEN TAK Z HLAVY NAHRUBO Publikoval(a): K.D.Charlie6 | Ostatní poezie » Ostatní

míň je někdy o hodně víc - kdybys to dal postupně, každý den jednu, přečetlo by to víc čtenářů - takhle do konce dočtou jen ti, co fakt nemaj nic jinýho na práci a leží třeba s angínou :o)
což já nejsu a hnedle po rozkliknutí zbaběle prchám k plotně..
hodně zdaru a trpělivější čtenáře přeju
(rada: nech jen první a zbytek umázni a dej zas zítra další kousek (delší) a nebo pár kratších, co spolu tématicky třeba souvisí)

24.05.2014 20:24:48 | hanele m.reagovat

JEN TAK Z HLAVY NAHRUBO Publikoval(a): K.D.Charlie6 | Ostatní poezie » Ostatní

Uff...dočetla jsem až do konce a nelituji :-)

24.05.2014 20:24:28 | Kettreagovat

JEN TAK Z HLAVY NAHRUBO Publikoval(a): K.D.Charlie6 | Ostatní poezie » Ostatní

Ahoj. :O) Napsal jsi toho opravdu hodně, omlouvám se, ani jsem všechno nepřečetla. Stihla jsem Sněhurku a některé básně, ke zbytku se ještě vrátím. Sněhurka je povedená, těší mě, že tu máme dalšího vtipálka, s chutí jsem se zasmála. Pak se mi zatím líbily básně Modlitba, Strážce, Píseň zhýralého jinocha, Indiánka, Co jsem vlastně zač, Krása ženy, S hvězdami nad hlavou, Zahrada....Četla jsem jich víc, trochu skákala sem tam, nejdřív jsem se té délky lekla a chtěla zdrhnout, ale když vidím, že ty tu nová domorodec, sem se vrátila z vrozené solidoriti, a nelitovala. Sem tu loni byla taky nová, nažehlená, samý puky a plizování, tak vím jak to voní, když se někdo přece ozve. Teď už já tady stará, zajetá rachomejtle a tak tě vítám mezi lidojedy. Piš dál, protože docela umíš člověče, držím pěsti a posílám vzkaz pro soukmenovce: "Hááááálooooo!!!Je tu nová kůůůůžeeee. Tak čtěte a typujteeeee, nepřátel se nelekejte a na množství nehleďteeeee. Čus :oD

24.05.2014 20:17:46 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí