Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Tiesis Ger a prokletí ztraceného rodu - 1. kapitola Publikoval(a): Snowflake | Romány » Fantasy

Stříbrolesklá Snowflake,
přisedni k mému ohni. Dáš si čaj? Osudové setkání s líbezným mladíkem si asi musí prožít každá dívka. Budiž to započteno mezi Tvé mladické hříchy. Jinak, ve shodě s nejdražším Jezerem, blahopřeji ke skvělé práci s textem. Zatím je to trošinku naivní (hrdinka je bezelstná jak Tolomei a já mám obavu, která se v dalším díle začne naplňovat, že skončí podobně :). Neboj se přitlačit na pověst domu, vady charakteru všech zúčastněných a Tiesis dej dobrý důvod k odchodu z domova (věkem bych mohla být tvá matka, nebo tchýně :), a určitě bych se s ní shodla, že za něco takového by si má dcera tejden- zavřená ve sklepě, nesedla.), ať nepůsobí tak spratkovitě- jen za první díl mohla být dvakrát zbytečně mrtvá… ba co hůř, okradená! Talia mi přijde mnohem životaschopnější (nedočetla jsem, přiznávám, kaju se.)A hned, jak jsi začala vypočítávat kořist, bylo mi jasné, jakým směrem to povede… pokud v tom není záměr, na tvém místě, bych ubrala na hodnotě.
Píšeš krásně a gramatiku máš, pro mě, neprůstřelnou, ale „ptal se jí na všemožné otázky“ je zvěrstvo.
Od tebe si vždycky ráda něco přečtu ;)

22.01.2018 05:02:08 | Lada 3reagovat

Tiesis Ger a prokletí ztraceného rodu - 1. kapitola Publikoval(a): Snowflake | Romány » Fantasy

Obsahově to asi není nic pro mě, moc daleko jsem se ani nedostal, ale pokud je autorce opravdu patnáct, tak je to víc než dobré.

04.11.2017 16:12:54 | Jezeroreagovat

Dívka příběhů - 23. kapitola Publikoval(a): Snowflake | Romány » Fantasy

Ahoj. :O) Přečetla jsem si tenhle dílek tvé fantasy, protože mě jen tak náhodně zaujal už název a moc se mi to líbí. Piš dál, fantazie a kreativita ti rozhodně nechybí. Díky za zpestření večera. Dobrou :O) ST

22.10.2017 22:28:54 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí