Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

Sex a život Publikoval(a): Barbora | Poezie v próze » Ze života

Hodně sebevědomý text. Já na rozdíl od Lesana oceňuji, že autorka zůstala alespoň palcem jedné nohy na zemi a myslí při tak trochu honění si trika i na "zachování vlastní integrity", což je nesmírně důležité, protože postupujícím věkem bude nutno ubrat na intenzitě zejména fyzicky náročných aktivit a věnovat se více té relaxační části života, samozřejmě i v oblasti duševní hygieny. A přeju Ti, Báro, abys měla život co nejvíc takový, že si o něm budeš moci rozhodovat sama, včetně té nejhezčí role, co ženu v životě může p(r)otkat.
P.S.:
Poměrně dost překlepů je asi důsledkem rychlosti, jakou chceš mít vše vždy za sebou, což může být asi někdy i na úkor kvality prožitku vlastního i na úkor radosti pro ty druhé, kterým chceš dávat (i když z textu to vypadá, že hodláš žít více pro sebe).

07.02.2019 15:38:29 | Špáďareagovat

Sex a život Publikoval(a): Barbora | Poezie v próze » Ze života

Neuvěřitelné, jak dokáží zničit poslední tři věty textu předchozí odstavce verbálního projevu. Pomíjím i souvstažnost, přesněji nesouvstažnost predikované anotace k vlastnímu textu.
Jisté je, že mladá autorka je "nabouchaná" teorií, srší drajvem a odhodláním v profesním životě prosadit své vize. Jen bych rozhodně v týmu nechtěl typ člověka, který baží o "bojování se svým egem, které nenávidí, ničí, se vším končí".
Sportovní i umělecký výkon, a tanec nezpochyby obojí je, se dá pokakat v samém závěru, kdy dochází síly těla i ducha. Poslední tři věty textu jsou dokladem. Teorie není vše.

04.02.2019 01:24:44 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí