Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Duel Publikoval(a): mnichovapetra53 | Povídky » Láska

Mi se ten dvojsmysl líbí. Je to originální a další postavy popouští uzdu fantazii čtenáře.

13.10.2019 20:16:00 | Zaphod Beeblebroxreagovat

Reportérka Publikoval(a): mnichovapetra53 | Povídky » Sport

To opodstatnění prostředí a děje je zde daleko lepší. Lidé opravdu pěstují tento bizarní sport spočívající ve snaze druhého "přeprat", zatímco kolem přebíhají rozhodčí aby mohli včas pohotově vyhlásit dle pravidel vítěze. Ta situace je z lidského hlediska šílená a sama o sobě už dělá v textu zápletku. To je 100x lepší než přehánět a obrazně nechat zápasit muže a ženu. Ta realita, kterou žijeme, skutečný život, je 100x zajímavější a literárnější než metafory.
---
Takže text se mi velmi líbí asi do poloviny, dokud popisuje tu absurdní společenskou "hru na zápas". Pojmenování "červený + modrý" vychází super, jelikož ti lidé svým konáním opravdu ztrácí rozměr. To vyšlo výborně. Reportérka tam hraje roli nezúčastněné přihlížející, ne zcela zřejmou ale opět to klade mnohé otázky.
Pak ten konec trochu zaostává, zaznělo tam několik nápadů a eroticko etických point, které celkově nestačí výbornému začátku.

03.10.2019 11:52:23 | reagovat

Duel Publikoval(a): mnichovapetra53 | Povídky » Láska

postrádám tu nějaký autorský záměr, návod k pochopení proč ten detailní popis choulostivých poloh podstupujeme a proč u toho jsou 3 postavy? To vyznívá dosti nevhodně a poklesle jako reklama (hlavně zaujmout, víc není třeba)
Autor literatury to dělá obráceně: hlavně nese obsah.

01.10.2019 08:31:04 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí