Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

Vsadil jsem na outsidera Publikoval(a): JoeSurikata | Povídky » Ze života

Šak to furt melduju: "Prachy a ženský kazí nás, lidi!"
Jen ty ministerský lituju, jak to maj vydržet, dyž se jim furt někdo válí v kolejích, že jo...

29.07.2020 11:55:47 | reagovat

Vsadil jsem na outsidera Publikoval(a): JoeSurikata | Povídky » Ze života

Příběh je dlouhý, ale poutavý a ráda jsem si jej přečetla. Teda dopadlo to, fakt zajímavě. ;-) ST

28.07.2020 22:30:40 | jenommariereagovat

Zítra už bylo Publikoval(a): JoeSurikata | Povídky » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Pokud by text byl v přihrádce povídka/fantasy, tak ani ťuk, ani muk.
V hororu už to musí technicky sedět. Věhlasný houslista rozhodně nebude měnit kolo u auta, dokonce cizího. V medvědovi nesedí v teplákách a jako smluvně vázaný sólista má mnoho činností na ruce zakázaných.
Ale především časové přesuny se mi nelíbí a pointa nemá "pozadí". Vlastně se nic neděje, LITER není popraviště. Já jej chápu pouze za "sondáž" možného. Tento text je /možná jen pro mne/ neuchopitelný.

13.07.2020 21:38:29 | reagovat

Já, Gregorián (nebo někdo úplně jiný) Publikoval(a): JoeSurikata | Povídky » Sci-fi

Opravdu náročný text, který je částečně po dnešku nad mé síly (ještě si jej projedu jednou zítra). Dal jsem si totiž dopoledne, jako totální vypatlanec v městě P., dvojité Espresso. Tak hluboko jsem klesl kvůli kávovému deficitu i když vím, že používají vodu hnusnější, něž oplachovou ze zinkovny na periférii sídlištního celku.
Nicméně dílko i s pointou je působivé s novotvary, které by ocenil i Mr.Orwell. I já je oceňuji, protože jsem navštěvoval velice obdobné budovy, s kancelářemi tak nehorázně vysokých čísel, že se mi často mlžil zrak i sluch. Zářný příklad- Správa jižansko-západnější správy Centrálních železničních ČSSR drah v Plzňové oblasti. V té jsem dokonce volal i o pomoc ve třetím mezaninu čtvrtého patra, vlevo nahoře třetího křídla. Naštěstí v té analogové době, ještě zatoulance nerozpouštěli do nul a jedniček.
Velice mne ovšem mrzí, že autor podrobněji, nebo dokonce více než podrobněji nerozepsal "pět tanečnic, oděných do spletice listů uchořitníku". To mne mrzí, moc mrzí. Snad příště! I tak autorovi, z důvodu naprosté originality, volám BRAVO!

19.06.2020 23:14:18 | reagovat

Všechny cesty vedou do někam Publikoval(a): JoeSurikata | Povídky » Humor

Opravdu náročný text, který je částečně po včerejšku nad mé síly. Musel jsem totiž statistickému úřadu na šesti formulářících specifikovat, co jsem zasel na pole, co vzejde, jak to vzejde a zda a kolik toho sklidím. Pro případ, že mi v lese za domem přistane nespecifikovaná astroloď a vzápětí mne obklíčí cizinecká policie budu zvažovat tvojí dobrou radu: "Pohůnci stavěli gilotinu, čistě pro případ, že bych odpověděl špatně."

05.06.2020 17:35:15 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí