Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Rudá země pískem, rudá země krví - I. Publikoval(a): Mac Hanna | Romány » Historické

Tady a nejen tady - moc takových dobrodruhů jako já nenajdeš, když už si něco přečtu od někoho aspoň na poprvé, nechám nějakou reakci :o) Ale neber to jako kritiku, ale jen postřeh, co je a není. Každopádně bych opravil začátky vět, ty jsou za mě fakt děsný :o) Na druhou stranu nemusíš z toho udělat satanistického Harryho Pottera s těmi jejich přesmyčkami, multi-význami a fiktivními autory :o) Nicméně bych opravdu všem doporučoval se vyhýbat rádoby historii, protože to nebylo tak, jak je nám to sdělováno a přijímáno, a mě to děsí, jak to zlo je pak duplikováno a podporováno dalšími nic netušícími lidmi k tomu, aby udržovalo tento zarytý systém zla :o)

16.04.2021 16:47:03 | reagovat

Rudá země pískem, rudá země krví - I. Publikoval(a): Mac Hanna | Romány » Historické

Tý jo, historický román, hotová řehole po archivech. A těch šťouralů, co to budou číst a frflat, že to muselo být jinak...
Protože pojem Mezopotámie, jest něco širokého mezi Tigris a Eufratem, tak jestli by děj nešel zasadit do určité doby a oblasti a z toho vyplývajících souvislosti.
JO, přiznám se! Škoda že jsem tehdy nebyl otrokář. Páč je to majetek, z dlužného svobodného se přesunul do pozice otroka) tak bych se o něj lépe staral a do okovů (bronzových?) bych jej nedával. Páč takový otrok musel makat, aby zaplatil škodu a osvobodil se- třeba.
Uvidíme, těším se, třeba dojde i na šikovné otrokyně.

16.04.2021 15:22:53 | reagovat

Rudá země pískem, rudá země krví - I. Publikoval(a): Mac Hanna | Romány » Historické

Vítej, duše zbloudilá - do místních modrých vod. Můj první dojem kazí mnoho spojek, hlavně na začátku vět. Mnohdy tam být vůbec nemusí. Pak vulgarismy a tak, ale to je na pocitu každého. Pokud se snažíš opravdu vystihnout atmosféru staré civilizace nebo oblasti, doporučuji hlubší zkoumání a bádání i v alternativnějších rovinách, aby nedocházelo k mystifikacím na různých úrovních. Pokud je to opravdu jen Tvoje "fantasy" nebo něco na ten způsob, pak nechápu to, proč všichni někam stylizují děj a přitom o tom nikdo nic neví :o) Proč si nevymýšlejí autoři svoje jména, místa nebo tak něco. Přeji hodně zdaru :o)

16.04.2021 15:21:58 | reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí