Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 29 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Bohatství Publikoval(a): mkinka | Básně » Smutné

Bohatstvím jsou spřízněné duše, kam člověk může jít, když je mu ouvej, souhlasím...tam stačí i mlčet, člověk nemusí ani mluvit :-)

Já nemůžu být objektivní, nechci situaci zlehčovat. Ale jsem máma dětí, vím, jak některé věci dokáží ublížit a ranit. Taky ale vím, že občas je potřeba rozdělit, aby se opět mohlo spojit. Jsem dcera, vidím to i z tohoto pohledu a především je důležitá komunikace, lidé spolu nemluví, naznačují si, domnívají se atp. Ale věřím, že cestu k sobě najdete, ten důvod obrousí hrany, přijde pochopení a odpuštění.
Vím taky, že je větší bolest, když už víš, že nikdy ta cesta nikam nevede.... ta bolest a prázdné srdce... musíš jen přijmout...

Přeji Ti hodně sil a držím pěsti do dalších dní, krásný večer :)

23.09.2021 19:37:05 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

Rozumím už, co tím myslíš a jak :-)

Lidé to zjistí ale sami tím, jak to nakonec bylo, (jestli to byla fantazie, vize nebo nepochopení) jakmile ta situace nastane, nebo naopak nenastane. Je na každém z nás zvlášť, jestli umíme číst mezi řádky a jak moc se dokážeme nacítit a tohle intuitivně rozlišovat a jakým způsobem :-) To nás obrušují zkušenosti, pochopení, navnímání ... někdo to má hned, někdo to musí prostě prožít, ale nechci zabředávat.

hezký zbytek dne Ti přeji :-)

23.09.2021 16:31:24 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

Jaké vize myslíš? Jiných lidí, naše, nerozumím, jak jsi to myslela :-)

23.09.2021 15:56:48 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

Musíš si z informací brát, co Ti je blízké ... něco jsou kraviny, něco ne a i ty zkušenosti napoví, jak se člověk pak zamyslí, co třeba prožil, jak to bylo, co dávalo a nedávalo smysl a tak ....plno věcí ale nevíme. Každý máme jinak otevřené vědomí.
Věřím tomu, že dokážeme mnohé, máme schopnosti a dokážeme je i používat, některé znám a používám je. Ale každý jsme jiný, máme jiný život, jiný postoj a názor, a tak je to v pořádku, nemůžeme být kopie :-) Cestou se dozvídáme vše potřebné kompletně na míru dané duši :-)

23.09.2021 15:20:56 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

I pochopení, což je sice super, chápu každého, ale přesto to neomlouvá některé z toho, co a jak dělají, že dělají něco, co není v souladu s tím, jak se lidé k sobě mají chovat.... láskyplně. Nerozumím lidem a tomuto světu, ale to je můj problém, nepatřím sem, toto není můj domov :-)
Otázka je, jestli to jsou lidé a co jim koluje či nekoluje v žilách, ale to je jiná kapitola zase :-) Jen je zajímavé pozorovat lidi někde kde je jich hodně, nebo při nákupu a tak :-)

Rozumím Ti, já jsem také spokojená sama, jen se mi stává, že někdy je toho nějak moc a přijdu si jako by mi bylo 350 let, člověk je na vše nějak sám a není to ono nebýt v páru. Jinak mi nic nechybí a raději sama, než s někým, kde to nedává smysl. A co bude, se uvidí :) Každopádně se máme celosvětově na co těšit, přijdou krásné věci a je to za dveřmi :-)

23.09.2021 15:15:36 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

Děkuji :)

Znám to, až moc dobře...tak oni jdou za světlem :) jenže je otázkou, co nás to má naučit. Někde něco je špatně, když ve svých vibracích nalepíme tohle.

Já už tyhle jedince ve svém až tak osobním prostoru nemám, na jiných vibracích...hodně selektuji, jen občas někde po síti nebo při řešení situace, to pak koukám, kdo mi je schopen co říct a jakým způsobem. Muž versus žena. V jeden den se mi to nedávno nakupilo, jeden mě dost sestřelil po telefonu, další na síti. Nešlo o to, co říkali, ale jak. Já cítím navíc ty energie a dokážu se nacítit na druhé, tím více mě to pak sejme i fyzicky. Natahují na sebe emoce druhých, nemusím je vidět, jen se napojit, a pokud se nechráním, když zapomenu, je zle :)
Jeden na mě řval tehdy do telefonu, ač jsem byla v právu, jen se mu nelíbilo, že nehraji jeho hru.
A proto si myslím, že některým prostě něco není dáno :) já vím svou budoucnost, tak jsem zvědavá, jestli ty vize se naplní.

Věřím, že i Ty dojdeš ke svému štěstí :)

23.09.2021 12:44:21 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

Pokud lidé vědí o co jde, tak asi ano :)
Zase, jednu dobu jsem se o to hodně zajímala a někteří to už nechtěli. Byla to tehdy nějaká skupina na FB, ale už je to nějaký rok zpět. Vědeli, kdo to je a ubližovali si právě, bylo to hodně těžké a složité. No těžko říct. Otázkou je, jestli to nebyly karmické vazby a nevyrovnané dluhy, přišlo mi to spíš takto, to je vždy apokalypsa :)

Dvojplamen vnímám jako partnera duše, tam to musí být tak, jak má, navíc když jsou 2 v 1. Jen, když pozoruji lidi, jak mi chodí do cesty a co se děje na sítích a v reálu, tak si říkám, že pokud dotyčný není vyzrálý, ať se mi raději obloukem vyhne, bolesti a trápení bylo už nějak moc, to je to poslední, co fakt chci.

Tak uvidíme, naděje je vždy, pokud bychom k tomuto neměli dojít, nedošli bychom, důvod je, jaký nám ukáže čas.

Posílám virtuální květinu a děkuji, že jsou lidé jako Ty :)

23.09.2021 11:01:04 | Komtesa z Pařížereagovat

Dnes zdál se mi zvláštní sen Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Láska

No, každý ne, mnoho lidí vůbec neví o co jde a kam až to skutečně vede atp.

Co jsem ale vypozorovala, že mnohdy je dobře, když se tito lidé nepotkají. Věřím tomu co vidím okolo, nebo čím jsem si sama prošla, že vše má svůj proces a někteří nejsou v tom stádiu setkání. Tyto duše nejsou na natolik zralé, hodně by si ublížili, tak jim setkání není dáno. Společnost jako taková a lidé v ní jsou nemocní, léčí se. Chybí vzájemný respekt, úcta, morálka, naslouchání, odpuštění a láska.... Kde kdo se ohání, kolik jí v sobě má, přitom úderem pár vět dokáže člověku ublížit ne tím, co říká a co chce sdělit, ale jakým způsobem s druhým mluví a co z něj v tu dobu za energie vyzařuje. Nějak se nepřemýšlí nad tím, jak je druhým lidem v komunikaci, co lidi napadne, to nějak plácnou. Kolik lidí z nás cítí skutečně vděčnost, pokoru atd. Je toho hodně nějak...je to jednoduché, zároveň složité.
Já nějaký čas sledují své reakce a co se mnou dělají jednotlivé reakce druhých na mě, taky zajímavé, na co člověk přijde a proč se to děje.


Ale jak to tak sledují a pracuji s lidmi, vím, že je vše tak, jak má být. Jsme na cestě poznání, sebepoznání...

Až ega sestoupí a lidé se budou zamýšlet nad tím, co a jak jim druzí sdělují, jakým způsobem to dělají a empaticky budeme přijímat a jednat, nastane změna a tehdy se naše duše budou spojovat i ve fyzickém světě více, než tomu je teď.

Jinak já ten sen skutečně měla, ani nevím, jestli to byl sen, spíš Astrál nebo jiná realita, pořád nevím, bylo to skutečné.... ale jak dotyčný domluvil, abych si zapamatovala co říkal, opakovala jsem si pro sebe, pak otevřela oči, ale způsobem, jako bych ani nešla spát... zvláštní, ale příjemné a mám o čem přemýšlet :)

23.09.2021 10:37:50 | Komtesa z Pařížereagovat

Jsem taková, jaká já jsem Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Ze života

Tak každý z nás vidí to, co vidět chce. Slyší to, co chce slyšet atp. .... Takže skutečně nevím, co zrovna Tvá mysl má na mysli :-)

22.09.2021 20:56:58 | Komtesa z Pařížereagovat

Jsem taková, jaká já jsem Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Ze života

Děkuji za milý komentář a souhlasím, měla jsem nechat myšlenku více uležet a nechat pracovat slova. Ta druhá půlka mi tam až tak nesedí. Čím více vždy čtu, co napíšu, tím více mám potřebu to stále přetvářet.
Už se mi ale stalo mnohokrát, že ta původní myšlenka se zase úplně ztratila a vzniklo něco zcela odlišného :-)

příjemně prožitý večer přeji :-)

20.09.2021 22:37:56 | Komtesa z Pařížereagovat

Bez viny Publikoval(a): Alice Ptáčková | Básně » Ostatní

Nikdo nemá právo posuzovat a hodnotit život druhého. Kdo nevyzkouší boty druhého, neví, jak by v té chvíli a na tom samém místě jednal a jak reagoval on sám.
Lidé jsou různí, dokáží mnohdy ulížit tak, že raní na delší čas. Mnohdy nejdou ani pochopit úmysly nebo podsata, proč :-) Ale jdeme dál, intuitivně lépe vybírat lidi do života a poučit se z předchozích výběrů :-) nejsou všichni tací :-)

krásný večer :-)

20.09.2021 22:25:58 | Komtesa z Pařížereagovat

Jsem taková, jaká já jsem Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Ze života

Beru život jako cestu za poznáním.
Nikdo z nás není dokonalý, jsme tací, jací jsme a nikdy a nikomu nepřísluší soudit nebo hodnotit naše chování, jednání, naše kroky a cokoliv z toho, co uděláme. Nikdo z druhých nechodil v téže botách, necítíl a nevnímal to, co každý z nás v tu danou chvíli vnímal a cítil, kde jsme volili možnost a rozhodovali jsme se. Každý jsme originál, a pokud jsou lidé natolik vědomí, berou nás opět takové, jací jsme, že prostě JEN jsme :-) přijmou nás a neřeší. Prostě je to tak a teď tady, tak to jen je.
Každá duše to má jinak naplánované, něčím jiným si prošla, prochází a potřebuje třeba něco zopakovat 20x, než dojde k pochopení. No a co :-) Kde je norma, jak to má být :-) Nechápu, proč každý něco řeší a proč lidé řeší ty druhé, ale je to jednodušší, než řešit a přijmout sám sebe :-)Ještě nejlepší jsou ti, kteří radí a nutí jejich cestu a poznání.
Nejdůležitější je především ale skutečnost, že každý jeden z nás se ve chvíli možností rozhoduje tak, jak zrovna myslí, že to je dobré. Že to byl třeba omyl, tak byl, jedeme dál ..... sice tobogán života, ale i tak to stojí za vše, užít a žít :-)

krásný večer Ti přeji :-)

20.09.2021 20:34:15 | Komtesa z Pařížereagovat

Jsem taková, jaká já jsem Publikoval(a): Komtesa z Paříže | Básně » Ze života

A tak to je, nic víc a ani míň :-)

Děkuji a krásný dnešní večer :-)

20.09.2021 20:25:04 | Komtesa z Pařížereagovat

Všem krásným brunetám Publikoval(a): PavelKastl | Básně » Láska

:) Děkuji za milou báseň, taková pohodová a veselá, jde z ní lehká energie, příjemně se čte :) Mám tmavé vlasy, ale musím prostě napsat, že každá žena je krásná, všechny jsou dokonalé takové, jaké jsou :) ....jen záleží, jaké oči a koho se právě dívají :)

20.09.2021 15:22:45 | Komtesa z Pařížereagovat

Stránky: 1 [2]
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí