Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Žlutý ručník Publikoval(a): geper | Povídky » Sex, erotika

Jó, ty dělící čárky už někdo vyházel, aspoň k něčemu to mé zoufání bylo. Teď ještě asi čtvrtinu slov, aby byl znatelný příběh.
Nelezu sem pochopitelně kvůli vzrušení, ale jen kvůli konkurenci. Postavit si krám ve vykřičené čtvrti je vždycky problém a tak mě občas napadá, že bych se odtud měla zase rychle vyzmizíkovat.
Proti optimistickým amatérům v podstatě nic nemám, ale jak jsi na vlastní kůži poznal, nechala jsem se strhnout (výjimečně) k misionářské práci. Žádný Honza Kraus mi nic neříká, asi je to tím, že teď žiju jinde a jinak, ale pokud jde o běžné lidské (a ženské) reakce, jsou všude naprosto stejné a jasné. A k těm základním patří leknutí. Neobejdeš se bez něj na horách ani v údolí a dokonce ani v pohádce.
Pokud se slečna následně vzpamatuje a roztáhne nohy (no fuj, to by muselo být zoufalství - píšeš, že byla ohromě překrásná a přitom tak potřebná a ochotná??? Asi ten autorský optimismus), je už to prostě věc děje a vývoje, ale ze zákonitostí se nelze vylhat ani v dětských báchorkách.
Zuzka

08.06.2006 12:33:00 | Zuzana Stealováreagovat

Žlutý ručník Publikoval(a): geper | Povídky » Sex, erotika

Asi se to zrovna v tomhle lavórku moc literárně nehodnotí, ale... (bylo by slušností přečíst si to po sobě a vyházet aspoň ty pomlčky z dělení slov.)
Těch roz-vitých přívlastků, sytě zelené trávy, ostře čnějících výčnělků skály..., schovává se za tím nepřehledné vyprávění s naprosto nereálným dějem - opravdu ta pohádka. Jsem ženská, dost oprsklá, ale kdybych už se šla do skal opalovat, lehla bych si na ten ručník a ne do trávy, při přepadení nadrženým divočákem bych náležitě řvala a určitě bych neměla s sebou papír a tužku, abych mohla napsat "Díky."
Zuzka

07.06.2006 11:07:00 | Zuzana Stealováreagovat

Zase jeden májový den Publikoval(a): peťulka | Povídky » Sex, erotika

Úžasná směs poetiky a vulgárnosti, dobré výrazově. Jen by to chtělo větší nadhled a možná trochu míň slov, aby si to udrželo přehlednost a vynikla nálada, atmosféra. Literární ambice ale asi v tomhle šupleti nikdo nehodnotí. Ani já to nemívám ve zvyku, ale přiznám se Peťulko, že za to může tvá hezká kritika mé "Zkušební jízdy," ale hlavně je to i jediná možnost, jak ti říct, že je sice jen ukázkou, vytrženou z děje, ale číst se dá před i po (do sytosti) na samostatných stránkách, uvedených v závěru úryvku.
(Chtěla jsem ti dát realistické hodnocení 60 bodů, ale nějak se to transformovalo na 30 a opavit to nejde - asi si to vzalo do průměru nějakou počáteční nulu, jinak si to vysvětlit neumím, tak promiň!!!)

30.05.2006 15:25:00 | Zuzana Stealováreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí