Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 1 záznamů. Zobrazuji 1-1.

Víra Publikoval(a): In.D r e a m | Úvahy » Bůh, víra

Daniel S.: Neříkám, že muž na dítě nemá právo. Ale dobře.. podívejme se na to z pohledu vás - ty bys chtěl vychovávat dítě někoho, kdo znásilnil tvoji ženu? Opravdu? Ženu kterou miluješ? A i kdyby ano - tak co to dítě? Choval by ses k němu jinak, enž kdyby bylo tvoje vlastní, protože kdyby ses podíval do jeho tváře viděl bys v něm onoho cizího muže, který tvé ženě způsobil trápení. Možná by to dítě žilo, ale v rodině jehož rodiče by ho vlastně ve skrytu duše nenáviděli.
Jenže tobě, jako muži to může být stejně tak i úplně ejdno. Vy si prostě sbalíte věci a odejdete. Co na tom, že žena zůstane sama, bez pomoci a ještě s dítětem, tkeré nechtěla. A víš moc dobře sám, kolik mužů by to tak i udělalo jenom proto, aby jim starost o výchovu nechtěného dítěte nenarušil vzestup v kariéře.
A co se týče té spravedlnosti.. máš na to trochu naivní pohled. Kolikpak právníků s těch zmiňovaných 30 000 skutečně obhajuje nevinné lidi? Když máš peníze a seženeš si za ně dobrého právníka, slovo "spravedlnost" opravdu nemá žádnou váhu. A kolik lidí trpí, aniž by k tomu byl nějaký pádný důvod, nebo trest za něco co udělali?
Vidíš spravedlnost tam, kde není. Radím ti sundat růžové brýle. Nežiješ ve světě, kde vítězí dobro nad zlem. Tak se s tím smiř dřív, než ti to život stejně dokáže.
A ohledně toho "že uvěřím, až uvidím" tato myšlenka byla psána s nadsázkou a měla být i brána s nadsázkou.
Ale i tak.. nesuď podle sebe. Možná, že ty by sis namluvil, že o byla jenom halucinace. Ale co když já ne? CO když já bych tomu věřila?
Všichni nejsou jako ty..

04.03.2009 11:53:00 | In.D r e a mreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí