Tlustá Berta od Alberta

Tlustá Berta od Alberta

Anotace: Znal jsem jednu nepříjemnou prodavačku, která byla zlá na zákazníky. tak tady je o ní báseň

Tlustá Berta od Alberta


Jsem tlustá Berta od Alberta,
prodávám tu jen samý zateplaný lahváče,
ale klovla jsem tam jednoho německýho Gerta,
už pro mě pod tramvaj chudák neskáče.


Mám hrdých 200 kilo živé váhy,
mastné vlasy a naostřené černé řasy,
před tim mě vykoply i České dráhy,
když jsem ztopořila cestujícím jejich vlasy.


Jsem tlustá Berta od Alberta,
nepříjemná, ošklivá a votylá jak dyně,
musím hned zavolat svýho německýho Gerta,
kupodivu mě znásilnili v jednom pražským kině.


Můj skopčák vlastní meďáka,a je bohatýr,
říká „Guten Tag ty má česka holka“
sice nemá zuby a nosí černej knír,
já ti v Sasku udělat cela školka.


Už se moc těším na vdavky,
ten můj skopčák je pěknej kanec,
brzo puknete závistí vy české kravky,
mě uživit, ho bude stát pěknej ranec.
Autor guru1, 12.04.2013
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí