láska až za hrob

láska až za hrob

Anotace: položím na tvár tvoju... ruku aby ťa zahriala..

budem ťa milovať až za hrob
o moja láska sladká...
nekaz mi tento prekliaty sen...
budeme v ňom spolu až do čiernych vekov
nech nás veľká matka návštevou pocti
a jej plášť láskou zahrnie...
budeme tu dvaja spolu..
vítať naše city ako dari smrti..
teraz pobozkaj ma Evelin...
ved šťastie je krásne ale tma sladká ...
Autor Darken Salem Jesus, 03.08.2013
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí