Seber odvahu

Seber odvahu

Stáli vyrovnaní jako topoly v poušti,

chvílemi si i připadali 13 stop vysocí,

voda byla ledová, protože

hladina slunce odrážela,

jenže když přišel rozkaz,

zdřevěněla mu noha,

nebo to byla em šestka,

   a tak si rozkousl ret, aby se přesvědčil,

   že ocelová pachuť mu stále voní

   a vrhl se, se svou jedinou nad hlavou,

   do náruče Achelóovy milenky.

Autor Skořicová princezna, 04.04.2014
Přečteno 467x
Tipy 5
Poslední tipující: básněnka, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí