Co je láska

Co je láska

Co je láska?

Přelud snad?

Je to sázka? 

Je to chlad?

Nebo touha, vášeň velká,

radost ze které nikdo nelká?

Láska občas bolí,

občas tě vezme holí.

Nesmíme však zanevřít,

musíme iči a srdce otevřít.

Láska je všude kolem nás,

láska je v tobě, láska je v nás.

Nesmíme si na tvrďáky hrát,

měli bychom se milovat.

Prosím nelituj když mi řekneš mám tě víc než rád.

Autor Katýsek, 17.09.2014
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí