E.T.

E.T.

Letím nad světem a do zad mě lechtají mraky,
nádherná země, kytky, zvířata a lidi - ty miluju taky,
přeju vám všem šťastný a dlouhý život - na Zemi.
Krrrhhh - co to? něco tady brzdí a drhne, zdá se mi,
nos mi to nebere, ani chuť, žaludek, srdce, ani hlava,
tenhle svět, tahle země, tahle doba nebude asi ta pravá...
tam někde v Matrixu se cosi strašně pojebalo...
...sem tam nějaká chybka ... nevadí, k žití potřebuju málo,
ke štěstí stačí jen občas ňákej kladnej podnět, stimul.
Slintám, magořím a životem jsem se fakt dost minul...

Letím nad světem a do břicha mě lechtají vršky stromů,
prosím, prosím, chci se vrátit ... E.T. chce domů.
Autor Faustin, 30.12.2014
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dobrej začátek,zábavnej (jen matrix je jinej film!)..tady je "extraterestriálů" hodně!...vítej :-)

30.12.2014 23:43:30 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí