Voda

Voda

voda byla modrá a svěží

seděla v ní až po kolena a přemýšlela o životě

seděla a přemýšlela o životě svém i druhých

o tom, proč ptáci zpívají a krávy bučí

o tom, proč je každý člověk jedinečný

o tom, proč je v tu chvíli zrovna tady a teď

o tom, co viděla

o něm a o ní

o ní, která zabrala její místo

o ní, která zabrala místo v jeho životě

její místo na toaletním stolku, její hřeben, ručník

i její odraz v zrcadle

Autor bipolárník, 06.05.2015
Přečteno 501x
Tipy 9
Poslední tipující: Nikita44, Olex, AndreaM, bogen, Frr, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mě taktéž ten závěr upoutal nejvíc:-))ale celá Tvoje báseň je krásná

07.05.2015 10:01:18 | Nikita44

...hlavně ten závěr se mi moc líbí...

06.05.2015 20:33:45 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí