Nepřítel odchází

Nepřítel odchází

Anotace: 16 11 2016 - jo a jinak - je to super.

Oj sestrojil strom bez větví na břehu řeky jejíž jeden břeh k zemi nedolehl
sestava v učení mimikry přitížila projektu na dně dostupných měst z krabic
dvě nohy tři nohy tři ruce dvě hlavy jedna hlavní
na ten strom zavěsil ganimen lucerny

a i když se zdálo že nesvítí
žhnuly nenápadným rudým pohledem
který bylo vidět jen z nevzdálenosti

na hromadě opracovaných kamenů seděla řeka
a na měsíci mezitím seděl bůh větví u krasohledu

alahijo eua ijahijo

ženská k přechodu pro chodce
metafor
zalesníčenež
nedolehl
r je zacementován navždy v poloze
zavřeno
přípusť
odepřen přístup k vlastním mezerám

dobrý den to jsem já
podejte mi ruku ničeho se nebojte
už bude jen dobře
to z vás odchází ten
který používal vaši pozici
postavíte se zase na vlastní nohy
kdyby

na banánových listech
nehráli beethovena
po západu druhého slunce
z těch tří
komínů
všecko bude patřit
jen tobě
au
už nebolí


Vstával jsem s ranním čajem ale bez placky
knoflíkové oči
kapesníček
flíček
nedívej se tak na mě
kamaráde
co jsme si navařili
to nám sežerou
Autor CoT, 16.11.2016
Přečteno 504x
Tipy 10
Poslední tipující: Avola, Malá mořská víla, Megan, Frr, Lioness, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomíná mi to klubko drátků, ale jen jeden po zapojenní rozsvítí žárovku...myslím že nám to vážně sežerou ...neumíme se už totiž bránit :-(

18.11.2016 16:18:43 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí