Jarní 54. Ledy. Poslední dotek. #

Jarní 54. Ledy. Poslední dotek. #

mé jméno už vůbec nic neznamená
dívám se v koupelně do své prázdné tváře
vůbec mě nevidíš a já tě nepoznávám
má duše je lapena v srdcích které už netlučou
a ty se procházíš časem dál
vše co jsem kdy chtěl mě minulo
a jako léto jsou všechny cesty dávno zahaleny podzimem
tím
který nikam nevede


a tak se snažím volat nás o pomoc i když vím
že mě nikdo z nás nevidí
není na světě víc než smět ti hledět zase do tváře
díváš se mi do očí a zároveň mizíš nenávratně pod hladinou


a svět ve kterém jsme spolu všechno přežili
se rozpadá
Autor CoT, 21.11.2016
Přečteno 511x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, enigman, Avola, Philogyny1, Iva Husárková, Malá mořská víla, Luky-33, Ormissia, bogen, DigBallz, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podzim vede k zimě...

22.11.2016 23:11:44 | enigman

svírá se mi srdce, to je opravdový příběh bolesti...
cítím to stejně..."není na světě víc, než smět si hledět zase do tváře"

21.11.2016 22:32:41 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí