Hunbanabar I.

Hunbanabar I.

 

 

nejčervenější z nás byl vlastně ten zelený

asi měla barevnější vlasy ale to už teď nic nezmění

byla pouhou událostí v misce z které se nedokázala vyškrábat


měla ráda Adolfa Hitlera a nosila paruku Ludvíka čtrnáctého

tančila na stole kde prostírali k jídlu a ukazovala se mužům posledního věku
přibrala spoustu kil a nemohla chodit s mladými pány do parku

Ypsilon kvé rovná se

zabili jí na nádraží o půl čtvrté ráno pro pár neshod z minulosti

když strom naroste do určité velikosti
nelze ho již ohýbat


hrála první housle ve hře plné komediálních zvratů

a trpěla za druhé

vysávala zlou krev ze zanícených ran

sedala s havrany poblíž supermarketu u blázince

a v popelnicích nalézala své staré šaty

jídlo

notesy a knihy po mamince

žila na dluh a splácela duší druhého

jednou se provdá do zahraničí a bude sešívat rány světa

po megalomaniacích s vrozenou oční vadou

a podkožními problémy

ti nejviditelnější z nás jsou vlastně ti poslední

Autor CoT, 07.12.2016
Přečteno 507x
Tipy 10
Poslední tipující: Luky-33, Iva Husárková, Avola, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a slova padají jako dešťové kapky v korálcích...

07.12.2016 21:14:51 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí