Severská modlitba

Severská modlitba

Anotace: Severská modlitba-vlastní recept

Modlím se k bohům,
modlím se k větrům.
Modlím se k vlnám moří,
Modlím se k silám paží.
Svírám svůj mjölnir,
aby mě Thor ochránil.
Obracím se k Odinu,
ať domů se zas dostanu.
Modlím se k bohům,
modlím se k větrům.
Modlím se k ohni, co na pobřeží hoří,
modlím se k oceli, co nepřítele koří.
Svírám svůj mjölnir,
aby mě Thor ochránil.
Obracím se k Odinu,
ať domů se zas dostanu.
Modlím se k bohům,
modlím se k větrům.
Modlím se k zemi, co na výpravě hledám,
modlím se ke zbrani, kterou plením a dobývám.
Svírám svůj mjölnir,
aby mě Thor ochránil.
Obracím se k Odinu,
ať domů se zas dostanu.
Modlím se k bohům,
modlím se k větrům.
Modlím se k Lokimu, ať proti mě nesmýšlí,
modlím se k Vallhale, o té každý z nás přemýšlí

Autor Django, 25.08.2017
Přečteno 2396x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí