Nebude

Nebude

 

Chci přetočit 

život

o pár kapitol

zpátky

a znovu vybírat

kým bych mohla být

zkusit jiné cesty

poznat jiné lidi

vyhrát jiné boje

prohrát jiné zkoušky

dělat jiné chyby

najít jiné sny

být 

zkrátka

jiným člověkem

než jsem dnes

i když to není špatné

ale 

jaké

by to ještě mohlo být?

 

A už nikdy nebude.

 

Autor Megan, 29.11.2017
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Kikinka_UwU, piťura, bogen, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych s chutí přetočila svůj život o pár kapitol...

29.11.2017 21:20:36 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí