Octavia Blake

Octavia Blake

Anotace: Octavia Blake, utajené mladší sestra Bellamyho Blakea.(The 100)

Jako malá na Arše,

schovaná pod podlahou.

Její matka do kosmu,

vypuštěna Jahou.

 

Jako jedna ze stovky,

vyslána na Zem,

kde bojuje o život

chráněná bratrem.

 

Jako velká Blodreina,

bojuje za Wonkru,

jediný klan na Zemi,

co vylezl z bunkru.

Autor Svarcima, 16.02.2019
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí