Někdy

Někdy

Někdy je těžké dýchat
Vnášet vzduch do plic
Atmosféra houstne

Někdy je těžké jít
Šlápnout tam, kudy nikdo nechodí
Vlastní cestou

Někdy je těžké se dívat
Pohledem jiných vnímat vlastní barvy
Nic není černobílé

Někdy je těžké brát
Natáhnout ruku pro něco
Možná lepší dávat

Někdy je těžké vstát
Když člověk padne na dno
Jde to i hlouběji

Někdy je těžké nelhat
Mít rovná záda a stát si za svým
S hrdostí

Někdy je těžké žít
Vnímat obyčejné , jenž nám uniká
Žít život

Někdy je těžké vyjádření
Najít správná slova
Porozumění

Někdy je snadné skončit
...
Autor Breakthru, 12.11.2021
Přečteno 189x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, Sonador, Iva Husárková, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... i nesnadné dokončit*

13.11.2021 02:43:41 | šerý

Nebo jen skočit do bezbřehé fantasy
ST
Hezký víkend

13.11.2021 02:27:07 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí