Naložil kamna brusem

Naložil kamna brusem

Povídal mi, 

 že na vánočním večírku,

    naložil kamna brusem, 

     a pak se na bývalé faře 

    rozjelo čiré zlo.  

 

      A když říkal čiré zlo,

   myslel to z duše 

    protože takový 

   skutečně je. 

 

    

Autor Happyyz, 12.12.2021
Přečteno 202x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý

12.12.2021 22:41:37 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí