--

--

Zhasla světla,  opona jde dolů

nebude děkovačka,  není snad ani komu. 

Práchniví prkna, jeviště kryje prach

zhasnuté svíce, vítr výří prach. 

 

K jevišti cesta prorůstá křovím. 

Zatáhlá opona a stále to nevím. 

Kdo napsal tu komedii, jak život se žije. 

Snad měl to hrát někdo jiný 

kdo navenek asi víc žije. 

 

Nedá číst se text ten,

v svitu hvězd prý snad jen.

Cesta prachem pokrytá je hvězd ,

nad textem žádná svítit nehodlá. 

 

Tma, ta text ten uschová, 

aby ho jiny nemusel hrát 

Pokrývka z prachu jímž jsme

prý také umí hřát. 

 

Tak příště snad

budu se moci i umět smát. 

A žít 

snad.

Jindy 

Jinde

Jinak

Jednou

Jak 

Jen 

Je

Jistě 

Jedno.

 

 

~☆~

 

 

 

Autor Protos1182, 07.08.2022
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí