Stigmata

Stigmata

Anotace: Reload, aneb stará věc ze šuplete

      

 

          je to moje svobodný rozhodnutí
          chtít
 
          sám sebe utratit
          po malejch kouskách
          na největším garáž sejlu světa
          za radost druhejch
          za víru v zítra
          za smích
          za pocity
          za všechno - co pomíjí
 
          říkali jim
          neprodávejte se lacino

 
          tak snad jen
          abych hned napoprvé nepřestřelil
 
          a až ze mě nezbude nic
          tak se jen přidám k ostatním
          půjdu se zimou třást
          pod tepelný mosty
          pokorně čekat
          na pár kapek naděje
          co se o svátcích
          a za mrazů
          největších
          občas vysráží
          z dlaní
          hříšných

                    

 

 

Autor Luky-33, 11.12.2022
Přečteno 150x
Tipy 11
Poslední tipující: Vendina, Friday, jitoush, Jan Kacíř, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí