PF 2023

PF 2023

hodně zdraví
to nás baví
lásky plno
aby srdce nestonalo
štěstí k tomu
ať přijde do vašeho domu
smích a radost
toho není nikdy dost
plno nových zážitků
žít dny beze zbytku
peníze dle potřeby
trocha se jich vždy hodí
rok co nás bude bavit
přeji všem co mají rádi
život kolem nás
 
to přeji všem
kteří chodíte sem
Dagmara
Autor Aramgad, 01.01.2023
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, kéž tvé přání naplním ;-)

01.01.2023 21:53:09 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí