Coura

Coura

Děva v bílém - mnohých oči coura,
Při roznožce ráda kňourá.
Čeká až k ní lehneš,
jednou smočíš a hned zkřehneš.
Z jejich spárů není cesty,
Snáze zdrhneš od nevěsty.

Ona hází modré očka,
Úsměvy hýří, zadeček špulí,
každý zatouží po ní ať mu vyhulí.

Nalehko oděná, s andělskou tváří,
reflektor zaměří ať více září.
Svůdná a hravá jak Magda Máří,
pojme svou hloubkou ty, co se spáří.

Zvrhlejší než zvykem bývá,
své poupě laská, vášeň vzívá.
I bohyně své choutky mívá,
pak odhalí, co jindy skrývá.
Autor zápiskyzméhlavy, 30.03.2024
Přečteno 67x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S. Tip
Ale nedělej první písmeno a tečku. Škodí to veršům...

31.03.2024 09:04:32 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí