Věřící

Věřící

Anotace: www.lukova-kostel.cz

 
  Následující kratičkou báseň věnuji studentu Jakubovi Hadravovi,
  který svými sochami Věřících proslavil kostel Luková po celém světě.
 
 
 
                                   
 
                                  V ě ř í c í
 
 
 
    Duše věřících v kostelních lavicích sedí
    mrazivý dech modliteb stoupá k nebi
    pokora a naděje naplňuje srdce
    staletí času šeptají ze zdí
    přítomnost prosebníků stává se věčnou
 
    klid jejich duším
 
    o to tě prosím Pane
    Amen
 
 
 
  
Autor Julien, 04.02.2015
Přečteno 587x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí