Jak poetické II

Jak poetické II

Anotace: 23:42

Bůh je světlo. Ježíš stín za parného slunečního dne. Buď se mnou Otče, jakoby říkal stín. Podíl viny za smrt na kříži neseme všici lidi. Narození, nenarození, ti co jsou už mrtví, v nebi nebo, očistci či v pekle.

Pojďme dál zní ze známé písně. Jalonen rozvrací náš Český národ, když se Finsku nedaří.

Smutný pohled žen na muže, když už nemůže. 

Radost žen i mužů. Už zase můžu. 

Ale nepředbíhejme čas. Minulost. Přítomnost. Budoucnost. Pokrytci. Lháři. 

 

 

 

Autor Marek, 18.05.2022
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí