ten, kdo vládne

ten, kdo vládne

 

         Na rudém měkkém koberci

         celebrita Satan

         véčko vítězné ukazuje

         na pozdrav mává

         sex, drogy, peníze a sláva

         všichni po tom touží

         a on nám to dává

         a Ježíš ?

         spasitel někde se fláká

         věříš a čekáš na spasení

         zatím Satan tu vládne

         nám všem do ksichtu se směje

         naděje topí se v bahně beznaděje

 

 

Autor rybka, 30.10.2022
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Frr, mkinka, Fialový metal, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy čekat nestačí...

30.10.2022 16:35:47 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí