O víře

O víře

Anotace: Pohledy na víru z lidského hlediska.

V Í R A

Vše se proti tobě obrací?
Život ti jen špatným oplácí?
tvůj obzor celý černý před tebou,
potok bolesti a slzí teče za tebou.

Všichni zde musíme si nést svůj kříž.
A všichni myslíme,že není větší tíž.
Však věř, zase budeš hezky žít.
Řekneš si, ,,mělo to tak být."

Co je den či rok v bolesti?
Co proti života celé věčnosti?
Žijme tak, aby nás den i rok potěšil,
pak s koncem mohli říct,,,já nehřešil"

Určitě nakonec přijde, jen co přijít má.
Jaká jsi byla, jaká jsi, zůstaň svá.
Co v tobě dobré je zkus vyvážit
s tím, jak bys chtěla žít.
Autor Kmet, 13.12.2023
Přečteno 76x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichni hřešíme, nejde to jinak... a když si pyšně myslíme, že ne, přichází utrpení... utrpení je někdy milostí, jen to pochopit a přijmout...

14.12.2023 09:40:38 | Sonador

Hodně se v tom vidím a děkuji za to, že tvoris

13.12.2023 13:23:27 | mkinka

Také děkuji. Inspirace může být někdy vzájemná. K.

03.01.2024 12:46:36 | Kmet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí